# 9 | 2015.10.04, 23:01 |
Moska90 | Rzetelny artykuł, gratuluję. W ogóle warto zgłębiać tę tematykę. Mi bardzo pomogła wiedza z www. dziennikzachodni. pl/artykul/3788543,olej-kokosowy-100-bio-extra-virgin-tloczony-na-zimno-gdzie-kupic-wlasciwosci-opinie,id,t. html Stosując się do tych zaleceń można naprawdę odmienić swoje życie, zdrowie i samopoczucie :) |
# 8 | 2015.01.24, 07:06 |
r. | Profesjonalnie napisane Uklon. r. |
# 7 | 2014.06.11, 15:39 |
Marcin | Też należę do grona czekoholików. Szukam różnych substytutów, by zastąpić wysokokaloryczne produkty rzeczami, które az tak nie odbiją się na moich zębach i organizmie. Dziękuję bardzo za wpis. Dostarczył mi sporo informacji. copywritinginternetowy. pl/ |
# 6 | 2014.02.01, 21:00 |
Tina | Witam, Jeżeli chcecie rozpocząć walkę z cellulitem polecam zapoznanie się z blogiem cellulitowo. pl/ znajdziecie tam wszelkie niezbędne wskazówki o walce z nim. Zaglądnijcie również na stronę o body wrappingu naturica. pl/body-wrapping-cellulit. Moja znajoma mnie do tego przekonała zresztą nie musiałam za bardzo ponieważ widziałam efekty:) Od poniedziałku zaczyna,:) Życzcie mi powodzenia! |
# 5 | 2014.01.20, 21:33 |
Zosia | Ja nie mogę rzucić chipsów i popcornu :/ Kiedy próbuję (np. dzisiaj), to tym bardziej mam na to ochotę :/ |
# 4 | 2013.09.21, 17:02 |
bella | Ja zucilam slodycze 6 mies. temu i schudlam 13 kg. Jedyne slodycze ktore jem to sa owoce i to nie wszystkie. Na poczatku jest ciezko ale puzniej czlowiek sie przyzwyczaja. Nigdy nie czytalam tej ksiazki ale wiem jedno ze jedzenie slodyczy to jak palenie papierosow poprostu jest to glupi nalog!! |
# 3 | 2013.04.14, 14:13 |
sdf | Kakao jest złe? Chyba ten sztuczny syf sprzedawany w wyrobach "-podobnych". . . Otóż kakao jest dobre, ba, nawet bardzo dobre. Naturalne kakao zawiera duże ilości wapnia, magnezu, żelaza i fosforu. Do tego dochodzą jeszcze witaminy A,E i te z grupy B. Kakao działa pobudzająco na organizm (chociaż w mniejszym stopniu niż kawa), działa przeciwutleniająco, poprawia krążenie. W kosmetyce używa siego do wytwarzania preparatów działających nawilżająco, przeciwutleniająco i tonizująco. Oznacza to też poprawę metabolizmu komórek ich regenerację i działanie kojące. To wszystko to jednak tylko drobna część zalet, a pominę tryptofan i fenyloetyloaminę, która zawarte w kakao dają poczucie szczęści i błogości oraz lekkiej ekscytacji. Co zaś do teobrominy. . . Używana jest w medycynie i ma wiele na prawdę pożądanych i pozytywnych zastosowań. Więc jednak nie jest taka zła. . . Plus, jeśli kakao jest złe bo zawiera ową substancję. To i kawa jest zła i herbata jest zła i to co zawiera guaranę. . . Zasada jest prosta. Wszystko dla ludzi tylko z głową i umiarem. Wody też nie powinno się pić w nadmiarze. . . . |
# 2 | 2012.10.24, 09:33 |
gosia | co to za książka? Mogę prosić o tytuł i autora? |
# 1 | 2012.03.11, 11:24 |
Aga | Bardzo ciekawy ten fragment! Na razie nie zniechęciło mnie to aż tak bardzo, ale może czasem przypomnę sobie o nim, gdy będę chciała sięgnąć po czekoladę. Fajnie by było przeczytać całą ksiazke. |
wSukience.pl | polityka prywatności kontakt |